Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere boompjes vernield in Sint Laurens

Toegevoegd: 28-01-2024, 02.37 uur
De vernielingen vonden onder meer plaats nabij het skatepark.
De vernielingen vonden onder meer plaats nabij het skatepark.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SINT LAURENS - De wijkagenten van Middelburg zijn op zoek naar mensen die meer weten over een reeks vernielingen dit weekeinde in Sint Laurens.


Volgens de politie werden in de nacht van vrijdag op zaterdag meerdere boompjes vernield. Dit gebeurde onder meer nabij het skatepark bij de Noordweg.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben, worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vinnie (29-1-2024 om 12:00)
Weet ik.
Buurman (28-1-2024 om 07:49)
Als ik jullie betrapt had.. zat die stronk vol splinters ergens waar de zon niet schijnt..
JK (28-1-2024 om 07:44)
Als deze gepakt worden.. “6 maanden werkstraf in de groenvoorziening schoffelen met een oranje vestje aan, in de kou en regen “ en natuurlijk boompjes vergoeden. Triest .. alcohol maakt meer kapot .. hoop dat jullie tering vernielers snel een BOOM van een vent tegen komen die jullie ook ff met de grond gelijk maakt..
Cookie-instellingen beheren