Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden na melding schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 01-02-2024, 14.37 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft donderdagmiddag iemand aangehouden naar aanleiding van de melding dat in Vlissingen schoten waren gehoord. Het gaat om een 21-jarige man, zo meldt de politie.


De politie kreeg omstreeks 12.50 uur meerdere meldingen binnen dat bewoners van de Bloemenlaan en de Vincent van Goghlaan knallen hadden gehoord. Meerdere eenheden van de politie kwamen met spoed ter plaatse en ook de Koninklijke Marechaussee werd ingezet. 

In de omgeving werd op meerdere plaatsen gezocht naar sporen van een schietpartij maar deze werden niet aangetroffen. Ook heeft zich bij de politie geen gewonde gemeld. De politie laat weten dat niet wordt uitgesloten dat met een alarmpistool is geschoten maar de recherche doet nog nader onderzoek.

Zo'n drie kwartier na de eerste meldingen van schoten werd in de nabij gelegen Jozef Israëlslaan een 21-jarige verdachte aangehouden door agenten in kogelwerende vesten. De politie onderzoekt nog of de man daadwerkelijk betrokken was bij het vermoedelijke schietincident, zo laat een politiewoordvoerder weten.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janp (1-2-2024 om 21:59)
Weer “gezellig” hier in de buurt, gaat hier al jaren bergafwaarts, altijd gedonder.
Vlissinger (1-2-2024 om 16:11)
Ach ja, hoogstwaarschijnlijk weer een zielige 'man' die aan iedereen wil laten zien dat hij niet zielig is dmv een (nep)vuurwapen af te laten gaan. Kijk eens hoe machtig ik ben. Heerlijk al die doorgedraaide narcistenkneusjes die nooit een echte man zullen worden. Wordt de samenleving beter van maar niet heus.
Cookie-instellingen beheren