Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Vier arrestaties na schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 06-02-2024, 16.50 uur
Vier arrestaties na schietpartij Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een arrestatieteam, het flexteam en de recherche zijn maandag ingezet om op verschillende locaties in Vlissingen vier verdachten aan te houden. De vier worden verdacht van betrokkenheid bij onder meer een schietincident.


De arrestanten zijn drie mannen van 19 en één van 20 jaar oud. De vier worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident op 1 januari dit jaar op de Bloemenlaan in Vlissingen en een bedreiging en mishandeling met een vuurwapen in Middelburg. Bij twee van de verdachten werd een handvuurwapen in beslag genomen.

Volgens de politie zijn er diverse doorzoekingen geweest waarbij onder andere drugs in beslag werd genomen. Het viertal is vandaag voor het eerst gehoord en ingesloten voor verder onderzoek. Tijdens het schietincident op de Bloemenlaan raakte een 33-jarige Vlissinger gewond. Het onderzoek duurt voort, zo laat de politie weten.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (8-2-2024 om 16:54)
Vlissinger Vandaar die passie met narcisme ??
Vlissinger (7-2-2024 om 19:49)
@Drica, om even in te gaan op jouw vraag of criminelen geboren of gemaakt worden kan ik kort en krachtig in zijn. Een crimineel is niet persee altijd een narcist en kan ook iemand in financieele nood zijn of een verslaafde zowel in drugs als gokverslaafde. Sommigen doen het zelfs voor de kick en plannen een inbraak op een winkel en maken er zowat een levenswerk van. Dus mij hoor je zeker geen bewoners veroordelen want ik weet niet wie wel en wie niet een crimineel is. Dat er in Vlissingen/Middelburg en Arnemuiden altijd veel gespuis heeft rondgelopen is gewoon een feit. Vroeger lieten hier veel vissers het leven. Het was een hard bestaan met weinig ruimte om gevoelig te zijn. Feit is wel dat narcisten hier de slavernij zijn begonnen.
Drica (7-2-2024 om 11:56)
@MM en Vlissinger; Denken jullie dat criminelen geboren of gemaakt worden? Voordat je bewoners be/veroordeeld pluis dan eerst de geschiedenis uit. Is Vlissingen niet door alle tijden door een thuisbasis geweest van mensen met een slechte inborst en evenzovele die het goed wilden doen? Ik vraag mij bv af of onze zeehelden van toen niet gewoon piraten waren? Soms is het een historisch gebeuren als bepaalde steden/buurten meer criminele families/bendes herbergen. Niet heel Vlissingen is crimineel! Het zijn wat rotte appels die zich niet gezien/gehoord wanen. @MM Je moet zeker stemmen op de partij die jou aanspreekt. Doe ik ook maar bedenk wie jou je je laatste slokje zal geven in nood.
Robert (7-2-2024 om 11:37)
@mijnmening wat een domme opmerking. Er wonen ook gewoon oudere mensen die daar al een hele leven wonen. Makkelijk om iedereen over 1 kam te scheren. Misschien moeten ze eens jou huis onderzoeken?
Willem (6-2-2024 om 22:04)
De enige manier om dat tuig te straffen is ze financieel benadelen, uitkeringen intrekken, eventueel ook van ouders, alle kosten laten betalen en de rest van hun leven een groot gedeelte van hun inkomsten af laten staan. Finland is er al jaren mee bezig... en het werkt!
Vlissinger (6-2-2024 om 21:53)
Zeker Ad Jonkers, Maar de straffen zijn nog steeds te laag. We worden heel langzaam een narco staat omdat ze in Den Haag al die jaren lekker hebben geslapen en narcistische dealtjes hebben gesloten voor mooie baantjes zodra ze klaar waren met Nederland nog verder de afgrond in te duwen. Als afscheidscadeau hebben ze nog ff lekker veel gajes binnen gelaten. Afijn, je kan doorgaan en doorgaan maar het heeft geen zin meer. Nederland is allang geen Nederland meer en de straffen zijn nog steeds te laag, waardoor deze hersenloze schietgraag kneusjes gewoon door blijven gaan. En politie? Die is ook zowat wegbezuinigd. We moeten meer politie en meer gevangenissen hebben zodat we al het gajes wat we zo graag verwelkomen ook een plek kunnen geven.
Cookie-instellingen beheren