Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier arrestaties na schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 06-02-2024, 16.50 uur
Vier arrestaties na schietpartij Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een arrestatieteam, het flexteam en de recherche zijn maandag ingezet om op verschillende locaties in Vlissingen vier verdachten aan te houden. De vier worden verdacht van betrokkenheid bij onder meer een schietincident.

De arrestanten zijn drie mannen van 19 en één van 20 jaar oud. De vier worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident op 1 januari dit jaar op de Bloemenlaan in Vlissingen en een bedreiging en mishandeling met een vuurwapen in Middelburg. Bij twee van de verdachten werd een handvuurwapen in beslag genomen.

Volgens de politie zijn er diverse doorzoekingen geweest waarbij onder andere drugs in beslag werd genomen. Het viertal is vandaag voor het eerst gehoord en ingesloten voor verder onderzoek. Tijdens het schietincident op de Bloemenlaan raakte een 33-jarige Vlissinger gewond. Het onderzoek duurt voort, zo laat de politie weten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (6-2-2024 om 20:32)
Dweilen met de kraan open, misschien eens de oorzaak van deze steeds groter wordende ellende aanpakken. Los daarvan... mooi dat deze ellende in ieder geval van de straat is gehaald.
Ditjes en datjes (6-2-2024 om 19:50)
@ mijn mening dus volgens jou wonen er geen hardwerkende mensen in het middengebied wat een bekrompen gedachtegoed heeft u !!! Tjongejonge..Lekker makkelijk om iedereen over 1 kam te scheren.
zeeuw (6-2-2024 om 19:06)
politie compliment ga zo door
Mijn mening (6-2-2024 om 17:35)
Ze zouden alle huizen in dat middengebied van vlissingen eens moeten onderzoeken en de bewoners door de onderzoeksmolen moeten halen. Je herkend ze zo, foute of veel te dure wagens met snotneuzen achter het stuur. Vaak geen te verklaren inkomen en ga zo maar door. Dit soort moet gewoon heel hard aangepakt worden anders worden hun volgende generatie nog erger ( voor zover ze nog niet verziekt zijn). Deze lui zijn de reden dat ik op een bepaalde partij stem.
Ad Jonkers (6-2-2024 om 16:58)
Mooie vangst. Wapens, drugs en wie weet wat nog meer! Hopelijk dat de rechters dit zwaar zullen aanrekenen.
Cookie-instellingen beheren