Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Treinverkeer bij Goes stilgelegd vanwege asbest op spoor

Toegevoegd: 07-02-2024, 16.29 uur
Momenteel rijden er geen treinen omdat er asbest op het spoor ligt.
Momenteel rijden er geen treinen omdat er asbest op het spoor ligt.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KLOETINGE – Het treinverkeer is bij Goes stilgelegd omdat er asbest op het spoor ligt. Een gespecialiseerd bedrijf is ingeschakeld om het asbest te verwijderen.


Vanmorgen brak er brand uit bij een loods aan het Westeinde in Kloetinge. Er werd snel opgeschaald naar een grote brand GRIP 1. Bij de brand kwam een onbekende hoeveelheid asbest vrij. Deze belandde in het gebied tussen het Westeinde en de Breitnerstraat.

Een gespecialiseerd bedrijf is ingeschakeld om de asbesthoudende materialen op te ruimen. De asbest ligt voornamelijk in de omgeving van woningen. Als dit bij je huis is dan mag en kan je via het pad de woning betreden. Er wordt geadviseerd om zoveel mogelijk beweging te beperken om eventuele verspreiding te voorkomen. De Veiligheidsregio heeft ook meerdere adviezen. Zodra medewerkers van het bedrijf de asbest hebben opgeruimd, wordt het lint verwijderd en is de situatie veilig. Omdat er ook op het spoor bij Goes asbestresten liggen, rijden er momenteel geen treinen. Volgens de NS zullen er tot 18.30 uur geen treinen rijden.

Op de kruising van de Buys Ballotstraat met de Patijnweg is er sprake een gewijzigde verkeerssituatie vanwege de asbestrestanten. Er zijn verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

-->

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren