Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 251 km

Jongens spuiten hakenkruis op elektriciteitskastje Terneuzen

Toegevoegd: 11-02-2024, 16.17 uur
Het aangebrachte hakenkruis.
Het aangebrachte hakenkruis.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar enkele jongeren die in de Terneuzense wijk Othene met graffiti een hakenkruis hebben gespoten op een elektriciteitskastje.


Volgens wijkagent Willem den Deurwaarder is het aangebrachte hakenkruis beledigend en is de graffiti bovendien aanstootgevend voor de omgeving. “Dit mogen wij als maatschappij niet tolereren. We zijn allemaal jong geweest en sommigen van jullie zijn dat nog steeds, maar sommige dingen gaan echt alle fatsoensnormen te buiten", aldus de Den Deurwaarder.

De jongens die bij de vernieling betrokken waren, zijn volgens de politie op beeld zijn vastgelegd. Zij worden opgeroepen om zichzelf bij de politie te melden. Ik ga graag met de jongens in gesprek", aldus de Terneuzense wijkagent.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Witte (12-2-2024 om 09:28)
00k meisjes kunnen dit soort streken uithalen .
Willem (11-2-2024 om 20:32)
Een hakenkruis in spiegelbeeld getuigt van een zeer laag IQ, waar we dit moeten zoeken laat zich raden. Niet bij neo-nazi's die meestal hiervoor worden aangezien. Opvoeding hebben ze niet gehad, zijn gewoon een stelletje meelopers die proberen te profiteren of in ieder geval proberen een bevolkingsgroep die ze niet bewust kennen te intimideren. Vaak zijn ze zelf door hun achterlijk gedrag niet geschikt voor de Nederlandse maatschappij.
Ditjes en datjes (11-2-2024 om 19:39)
@ ad wat heeft een nationaliteit hiermee te maken: haat zaaien is sws niet passend in deze tijd ongeacht nationaliteit van een persoon. Zulke dingen doe je om wie of wat het gaat . Is 1 wereld waar we allemaal als tijdelijke bewoners/ ster zijn! Respect ieder!!!
Michel (11-2-2024 om 19:05)
Op beeld gezet!!!!! Gelijk openbaar maken. deze debielen weten wat ze doen. Aanpakken die handel
Ad Jonkers (11-2-2024 om 17:02)
Jongeren opgevoed zonder enig besef van normen en waarden. In dit geval is "wormen en maden" van toepassing! Een laffe, misselijkmakende daad. Benieuwd naar de nationaliteit van deze onverlaten!
Jordi Verschuuren (11-2-2024 om 17:00)
Wanneer begrijpen we nou eens dat sommigen al die aandacht alleen maar lekker vinden. Stop die ophef, schoonspuiten en laat agent het privé oplossen.
Cookie-instellingen beheren