Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dader aanbrengen hakenkruizen in Terneuzen bekend

Toegevoegd: 14-02-2024, 10.22 uur
Dader aanbrengen hakenkruizen in Terneuzen bekend
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - De dader die in de afgelopen week in Terneuzen op verschillende plekken hakenkruizen aanbracht, is bekend. Dit heeft de politie laten weten.


Vorige week meldde een wijkagent uit Terneuzen dat er een hakenkruis was aangebracht op een elekticiteitskast in de wij Othene. De graffiti is volgens wijkagent Willen den Deurwaarder beledigend en bovendien aanstootgevend voor de omgeving. Er werd opgeroepen aan de daders om zich te melden en benadrukt dat er beelden waren waarop zij waren vastgelegd. 

Vandaag heeft de politie laten weten dat de dader bekend is en binnenkort gehoord zal worden als verdachte. De kosten voor het schoonmaken door de gemeente zullen worden verhaald op de verdachte. "Ook volgt er mogelijk nog een procedure in de vorm van een taakstraf, boete of HALT afdoening", aldus de wijkagent.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wouter (14-2-2024 om 18:18)
Ik zou zeggen : verplicht bezoek aan Auschwitz
Drica (14-2-2024 om 18:07)
Van oorsprong komt deze afbeelding met een andere kijk op het leven uit India en is het misbruikt ivm een in velen hun gedachtengang verkeerde machtswellust,. Het zal me niets verbazen als deze spuiters het niet bewust als slecht maar als kattenkwaad zien. Ik zou ze een jaar lang filmpjes laten bekijken met beelden van deze vermeende afbeelding.
gerechtigheid (14-2-2024 om 14:05)
Laat hem een jaar hondendrollen opruimen in Terneuzen ,misschien dat hij de volgende keer weer zoiets wil doen hij nadenkt om het niet te doen
Ad Jonkers (14-2-2024 om 11:37)
Stel voor een combinatie van boete, taakstraf & Halt afdoening en niet slechts van die 3 lapmiddelen. Wellicht een verplicht bezoek aan een voormalig concentratie-kamp.......
Michel (14-2-2024 om 11:18)
Er is maar een straf, flinke hoge boete en als deze niet betaald kan worden, de bak in. Geen medelijden hebben met dit tuig.
Smeerkees (14-2-2024 om 10:43)
Gewoon bekendmaken bij de gemeenschap, een halt straf is een lachertje.
Cookie-instellingen beheren