Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 381 km

Fietsster gewond na aanrijding op Vierwegen bij Kapelle

Toegevoegd: 14-02-2024, 13.06 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KAPELLE - Op de Vierwegen bij Kapelle is vandaag een automobilist met een fietsster in botsing gekomen. De fietser raakte hierbij gewond en moest mee naar het ziekenhuis.


Omstreeks 11.40 uur werd er melding gemaakt van het ongeval. Een bestelbusje reed over de Vierwegen bij Kapelle en kwam door onbekende oorzaak in botsing met de fietsster. Direct werden meerdere ambulances en politie-eenheden ter plekke gestuurd. Ook het Mobiel Medisch Team werd opgeroepen. Dit team is uiteindelijk niet meer ter plaatse geweest.

De fietsster werd door medewerkers van de ambulancedienst nagekeken en vervolgens meegenomen naar een ziekenhuis buiten de regio. De weg werd kort tijd afgezet voor een politieonderzoek.De bestuurder van het busje mocht zijn weg vervolgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren