Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoten gelost in Ribesstraat Vlissingen

Toegevoegd: 17-02-2024, 17.40 uur - Update: 17-02-2024, 18.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Ribesstraat in Vlissingen zijn zaterdagmiddag schoten gelost. Zeker twee ruiten hebben schade opgelopen. De politie doet onderzoek.


Buurtbewoners meldden rond 16.40 uur dat vanuit een auto werd geschoten. Politieagenten gingen hierop ter plekke in kogelwerende vesten. De omgeving werd afgezet met linten en getuigen werd gevraagd verklaringen af te leggen. Op straat werden hulzen aangetroffen. Deze zijn met behulp van pylonen gemarkeerd.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De politie doet nader onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Hiervoor zijn zowel de tactische recherche als de Forensische Opsporing (FO) ter plekke.

Later meer

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (18-2-2024 om 13:44)
Als kind werden we ook gewaarschuwd als we iets verkeerds hadden gedaan en bij herhaling ging de zweep erover. Als je niets hebt gedaan hoef je geen waarschuwing te verwachten toch? En toch is het een beetje laf om met je auto langs te rijden en stoer te doen. Stoer ben je pas als je gewoon te voet zulke dingen doet met een blaaspijp met pijltjes of van die witte besjes net als vroeger. DOE EENS NORMAAL!
Jac (18-2-2024 om 03:00)
Soms lijkt Vlissingen net de grote stad, helaas, pfff, tword er allemaal niet beter op…..
Vlissinger (17-2-2024 om 21:20)
Vlissingen wordt zo'n beetje het afvoerputje waar het meeste hersenloze narcisten tuig van Zeeland rondloopt. Er hoeft maar iets te gebeuren en de kleuters pakken hun wapen want alleen dan voelen ze zich als een man. Althans, dat denken ze dat je dan een echte man bent. Zielig maar waar, maar het blijven kleine jongetjes. Een echte man heeft namelijk geen wapens/macht en geld nodig om zich een man te voelen. Navalny was daar een goed voorbeeld van en hij was pas een echte vent en een held. Dat willen deze oorlogje spelende kneusjes ook zijn maar zullen het nooit worden met hun pistooltjes. Misschien kan Elon Musk met zijn hersenchip ze nog herprogrameren en empathie aanleren. Anders vrees ik dat het altijd schietgraage losers blijven.
Douwe Dabert (17-2-2024 om 20:06)
Geschoten in vlissingen??? Foei stoute jongens, meisjes of transgenders. Vanavond een tikje op de billetjes en vroeg naar bed. Op naar het volgende dodelijke slachtoffer en dan roepen we weer dat het zo'n lief persoon was. Als je je wilt bewegen in bepaalde kringen dan loop je ook kans op een houten jas.
Cookie-instellingen beheren