Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek schietpartij Vlissingen nog in volle gang

Toegevoegd: 17-02-2024, 19.55 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de schietpartij die zaterdagmiddag plaatsvond in de Ribesstraat in Vlissingen. Voor zover bekend zijn er nog geen arrestaties gedaan.


Buurtbewoners meldden rond 16.40 uur dat vanuit een auto werd geschoten. Politieagenten constateerden ter plekke dat er niemand gewond was geraakt. Wel bleken meerdere woningen te zijn geraakt. Zeker twee ruiten hebben een kogelgat. Volgens de politie hebben getuigen verteld dat werd geschoten vanuit een auto.

Op straat werden hulzen aangetroffen. Deze zijn met behulp van pylonen gemarkeerd. De Forensische Opsporing (FO) is ter plekke om deze nader te onderzoeken. Ook de tactische recherche doet nader onderzoek naar de beschieting. De straat is nog altijd deels afgezet voor het sporenonderzoek.

Om een goed beeld te krijgen van wat er zich precies heeft afgespeeld, is de politie nog op zoek naar andere getuigen en eventuele camerabeelden.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (18-2-2024 om 08:55)
Nu stond er een mooi artikel in de PZC dat de gemeente vlissingen de raadszaal voor 1,5 miljoen (en bij dit bedrag blijft het natuurlijk nooit) wil gaan opknappen. Ik denk dat ze dat geld beter eens gebruiken om het in vlissingen wat veiliger te maken op straat. De stad is ver aan het afglijden, maar meneer de burgemeester vind een mooiere raadszaal belangrijker.
Cookie-instellingen beheren