Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonden bij nachtelijke vechtpartij in Domburg

Toegevoegd: 18-02-2024, 10.58 uur
Gewonden bij nachtelijke vechtpartij in Domburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DOMBURG - In het centrum van Domburg heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vechtpartij plaatsgevonden. Meerdere personen liepen verwondingen op. Vooralsnog is er niemand aangehouden.


Volgens een woordvoerster van de politie kwam rond 02.40 uur een melding binnen van een vechtpartij. Toen de politie arriveerde, was van een vechtpartij geen sprake meer. De betrokkenen waren inmiddels weg.

Enkele jongens bleken bij de ruzie gewond te zijn geraakt. Voor zover nu bekend is er één persoon naar de huisartsenpost gegaan voor behandeling. De gewonden zijn geattendeerd op de mogelijkheid om aangifte te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (21-2-2024 om 16:52)
Ze waren niet meer aan het vechten toen de politie aankwam. Nee dat snap ik als de politie vanuit Middelburg/Vlissingen moet komen. Helaas is met de sluiting van het bureau in Serooskerke de politie hier bijna niet meer aanwezig. De wijkagent rijdt zijn rondje en af en toe een poliriejeep die speelt op het strand, verder worden deze agenten vooral ingezet om de tekorten in de "grote" stad op te vullen, gemeente Veere mag het uitzoeken.
Hans (20-2-2024 om 10:14)
De gewonden waar over geschreven word waren vooral beveiligers en medewerkers die probeerden de boel uit elkaar te houden. Toetsenbord ridders hebben we er genoeg van he Peter en Michel.
Peter (19-2-2024 om 08:59)
Voor ze hebben benadrukt dat ze aangifte kunnen doen. Maak het nog erger. En uh de politie klaagt nu al steen en been over te hoge werkdruk. Ja zo krijg je het automatisch druk als politie. Even benadrukken, je kan ook aangifte doen hoor nadat je elkaar heeft afgetuigd. Ik had de gehele bende opgepakt en een nacht en een dag in een cel laten slapen. Wedden dat ze huilend om moeder hadden geroepen.
Michel (18-2-2024 om 13:39)
Drank en drugs maken meer kapot dan je denkt.
Cookie-instellingen beheren