Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie onderzoekt melding steekpartij Doublethstraat Sint Annaland

Toegevoegd: 22-02-2024, 07.09 uur
Door: Eugène Harthoorn

SINT ANNALAND – De politie heeft vannacht een onderzoek gedaan naar een melding van een steekpartij in een woning aan de Doublethstraat in Sint Annaland.


De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 05.10 uur de melding binnen van een steekpartij in de woning. Meerdere eenheden van de politie en een ambulance kwamen met spoed ter plekke.

De politie heeft samen met de recherche ter plaatse onderzoek gedaan naar het geweldsincident. Daarbij is onder andere een jongeman gehoord. Ook zijn er meerdere stukken bewijsmateriaal in beslag genomen.Of er iemand gewond is geraakt is niet bekend. De politie was niet bereikbaar voor nadere toelichting.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren