Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jeugd Nieuw- en Sint Joosland sticht oudejaarsdbrandje

Toegevoegd: 31-12-2002, 12.13 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
NIEUW EN SINT JOOSLAND - In het dorp Nieuw en Sint Joosland heeft de jeugd vanochtend omstreeks 10:45 brand gesticht op een pleintje bij de Van Akenstraat.

Na de melding kwam de brandweer vanuit Middelburg post Looijerssingel met de 45-30 tankautospuit ter plaatse. Ook de politie arriveerde met 1 voertuig.

De jeugd had een stapel kranten, autobanden, kerstbomen en andere rotzooi in de brand gestoken en de rookontwikkeling was behoorlijk. De gemeentereiniging heeft de troep opgeruimd.

Na dit incident zijn diverse politie eenheden naar het pleintje gegaan om de orde te bewaren, om kwart over 12 's middags waren er nog steeds diverse eenheden aanwezig. De brand werd ontdekt door de agenten van de 40-20.

Na het incident is de jeugd weggestuurd naar een door de gemeente aangewezen stookplaats verderop in het dorp.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren