Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Auto's van dijk Oudelande, twee gewonden

Toegevoegd: 24-02-2024, 20.34 uur
Door: Roland de Jong

OUDELANDE - Bij een aanrijding in Oudelande zijn zaterdagavond twee auto’s naast een dijk terecht gekomen. Twee personen zijn met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.


Rond 19.20 uur kregen de hulpdiensten de melding dat een verkeersongeval had plaatsgevonden op de kruising van de Ovezandseweg en de Kruipuitsedijk. Na de melding werden ook de brandweer en een traumateam opgeroepen. Het traumateam kwam uiteindelijk niet ter plaatse, de brandweer werd wel ingezet.

De beide gewonden zijn met spoed per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding en om die reden is de kruising momenteel afgesloten voor al het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren