Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slaat woning aan gort in Terneuzen

Toegevoegd: 27-02-2024, 08.33 uur
De man had alles in puin geslagen.
De man had alles in puin geslagen.
© Foto: Wijkagenten Terneuzen
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De wijkagent van Terneuzen kreeg maandagavond de melding dat het “rumoerig” zou zijn in een woning in Terneuzen. De woning bleek volledig aan gort geslagen te zijn.


De politie kwam na de melding ter plaatse en zag direct dat het foute boel was. Toen er door de voordeur naar binnen gekeken was, bleek dat de volledige woning gesloopt was. Omdat er op het aanbellen geen reactie kwam, wilden de agenten de woning betreden door de deur in te trappen. Dit bleek niet nodig, want er kwam net een man aangelopen. De man is uit veiligheidsredenen direct geboeid en buiten de woning gezet. Na onderzoek bleek de man alleen in de woning te zijn.

Na een controle bleek de man daar niet ingeschreven te staan. Wel had hij de volledige woning aan puin geslagen, zelfs de plinten en stopcontacten sneuvelden onder dit geweld. De woning is volledig onbewoonbaar en onveilig. Daarom is de man aangehouden en overgebracht naar politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Daar zal de man worden gehoord als verdachte. Tegen de man is aangifte gedaan van meerdere strafbare zaken. Wat de reden van deze geweldsuitbarsting is, kan de politie om privacyredenen niet zeggen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (29-2-2024 om 19:53)
Helemaal waar @Redouane
Redouane (28-2-2024 om 12:47)
Terneuzernaar: Het maakt in feite niet uit wat de reden is voor deze uitbarsting, maar je hoort gewoon met je poten van andermans eigendom af te blijven en anders is het gewoon vernieling (art.350 WvSr). Het is gewoon bizar voor woorden dat er in deze maatschappij begrip wordt getoond voor (zware) overtredingen en zelfs misdrijven. Zo kun je de meeste dingen goedpraten zoals een winkeldief die geen geld op zak had, een fietsendief die geen zin had om te lopen en een totale verwoesting van een huis omdat een vriendin het uit heeft gemaakt. Zware straffen in de gevangenis is en blijft de enige remedie.
Terneuzernaar (27-2-2024 om 12:26)
Zal niet voor niks zijn geweest dat deze desbetreffende man zo uit zijn plaat is gegaan, uiteraard is het niet toegestaan alleen verhaal heeft wel altijd twee kanten desondanks niet gerechtigd om dit zo te doen zo gewelddadig op deze wijze. Sterkte voor beide partijen!
Ad Jonkers (27-2-2024 om 09:16)
"Om privacyredenen"........een beetje vreemd in deze situatie. Sloopt alles wat los en vast zit in een woning waar deze persoon niets te zoeken heeft en die heeft recht op privacy. Nederland, wanneer is het fout gegaan?
Cookie-instellingen beheren