Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Duo opgepakt na afbranden safaritent in Domburg

Toegevoegd: 01-03-2024, 12.48 uur
De safaritent ging volledig in vlammen op.
De safaritent ging volledig in vlammen op.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend twee mensen aangehouden die mogelijk verantwoordelijk waren voor het afbranden van een safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.


Rond 06.00 uur werd ontdekt dat op het park een tent in brand stond. De arrestaties vonden niet meteen plaats, maar rond 07.30 uur, zo meldt de politie. Op de Herenweg werden een 24-jarige man en een 26-jarige vrouw uit de gemeente Veere aangehouden, zo laat de politie weten.

De aangehouden verdachten kwamen in beeld toen politie en brandweer onderzoek deden naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten en het nu aangehouden duo is zogezegd aangemerkt als verdachte. Het politieonderzoek naar het tweetal loopt nog.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren