Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
-->

Safaritent afgebrand op camping Domburg

Toegevoegd: 01-03-2024, 07.22 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg is vrijdagochtend vroeg een grote safaritent in vlammen opgegaan. Bij de brand is niemand gewond geraakt.


De brand werd rond 06.00 uur ontdekt. In eerste instantie werd alleen de Domburgse brandweer zonder spoed ter plekke gestuurd maar toen bleek dat er een tent in brand stond, werd opgeschaald naar middelbrand en volgde een oproep voor een tweede blusvoertuig (Oostkapelle) en een waterwagen (Serooskerke (W)).

Na aankomst zette de brandweer in op het voorkomen van overslag. Dat lukte want naastgelegen tenten liepen voor zover bekend geen (grote) schade op. Een aanwezige gasfles heeft de brandweer gecontroleerd leeg laten lopen. Rond 06.55 uur kon het sein 'brand meester' worden geven.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) waren er geen mensen betrokken bij de brand.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren