Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon onwel na CO2-lek bij horecazaak Middelburg

Toegevoegd: 09-03-2024, 17.37 uur
De onwel geworden persoon is naar een ziekenhuis gebracht.
De onwel geworden persoon is naar een ziekenhuis gebracht.
© Foto: Brandweer Middelburg post Rooseveltlaan
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een horecagelegenheid in het centrum van Middelburg is zaterdag een medewerker onwel geworden nadat een CO2-lekkage was ontstaan. Dat meldt de brandweer.


De melding kwam rond 13.20 uur binnen vanuit een horecazaak aan de Markt. De brandweer werd in eerste instantie zonder spoed ter plekke gestuurd om de situatie te controleren maar omdat er nog geen ambulance aanwezig was, ging de brandweer alsnog met zwaailicht en sirene ter plaatse.

De brandweer heeft zich over het slachtoffer ontfermd en de nodige metingen uitgevoerd. Het slachtoffer is overgedragen aan de ambulancedienst. Die heeft de persoon ter controle overgebracht naar een ziekenhuis waarna de brandweer het pand heeft geventileerd en de inzet kon afronden.

Overigens moest de brandweer eind mei vorig jaar ook al in actie komen toen bij een horecazaak aan de Markt een CO2-cilinder was leeggelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren