Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie op de been na vermeende steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 19-03-2024, 22.56 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Flink wat politie-eenheden zijn dinsdagavond in actie gekomen nadat in de Middelburgse wijk Dauwendaele melding was gemaakt van een mogelijke steekpartij. Al snel bleek dat van een steekincident geen sprake was.

De melding werd rond 21.30 uur gedaan vanuit de Buitenhove. Na de melding kwamen zeker zes politiewagens ter plekke. Deze werden allemaal geparkeerd op de Roozenburglaan. Volgens de politie werd aanvankelijk rekening gehouden met een steekpartij maar al snel bleek hiervan geen sprake te zijn. Er bleek ook niemand gewond te zijn.

Dat er veel eenheden werden ingezet, had er vermoedelijk mee te maken dat meerdere mensen bij het voorval betrokken waren maar wat er precies aan de hand was, kon de politie dinsdagavond nog niet zeggen. Voor zover bekend is er niemand aangehouden. Rond 22.10 uur keerde de rust weer terug in de straat.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren