Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Ruiten van kerkgebouw Tholen vernield

Toegevoegd: 06-04-2024, 10.40 uur - Update: 06-04-2024, 12.00 uur
Ruiten van kerkgebouw Tholen vernield
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een kerkgebouw in Tholen heeft iemand in de nacht van vrijdag op zaterdag een flink aantal ruiten ingegooid. Er is inmiddels iemand aangehouden als verdachte, zo meldt de politie.

Volgens de politie werden de vernielingen aangericht bij een kerk aan de Grindweg. In totaal sneuvelden er zeker 11 ruiten. De politie laat weten dat iemand is aangehouden als verdachte. Het gaat volgens een woordvoerder om een 61-jarige man die een zwervend bestaan leidt en bekend is bij de politie.

Waarom de persoon de vernielingen aanrichtte, is niet duidelijk. De man had volgens de politie eerder op de avond nog drinken gehad bij de kerk.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (6-4-2024 om 12:11)
Deze persoon zal weer wel "verward" zijn geweest. En dan is er alle begrip voor #sarcasmeknop wijd open
henky (6-4-2024 om 11:26)
Tja als je geen dak boven je hoofd heeft/krijgt dan gooi je een steen ergens naar binnen en wacht tot de politie komt ,dan krijg je één bed s´morgens koffie met één gevuld ontbijt en dat GRATIS
Cookie-instellingen beheren