Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man meldt zich bij politie na schietincident Breskens

Toegevoegd: 20-04-2024, 09.43 uur
Man meldt zich bij politie na schietincident Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Bij de politie heeft zich een 18-jarige man gemeld die in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 april met een alarmpistool in de lucht zou hebben geschoten in Breskens.

Eerder meldde de politie al dat in de bewuste nacht iemand rond 02.15 uur met een vuurwapen in de lucht had geschoten bij een café aan het Spuiplein. Aan het voorval ging een vechtpartij vooraf. Nadat het schot was gelost, ging de dader er vandoor. Agenten vonden later die dag het vermoedelijke wapen.

Gisterochtend meldde de nu aangehouden verdachte zich rond 09.00 uur bij de politie. De man, woonachtig in Breskens, zit nog vast voor verhoor.  Bij het schietincident raakte overigens niemand gewond.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (20-4-2024 om 11:16)
Een vechtpartij, en dan weten de heren politie niet en…. Omstanders bijv niet wie deze persoon was? En de verdachte zich nu pas meld, waarom is deze niet eerder op gepakt, weer een echt stuk speurwerk politie?
Cookie-instellingen beheren