Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ligier botst tegen lantaarnpaal Koudekerke

Toegevoegd: 03-05-2024, 16.42 uur
Door: Eugène Harthoorn

KOUDEKERKE – De bestuurder van een 45-kmwagentje is vrijdagmiddag met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval in Koudekerke. Het voertuig raakte zwaar beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 15.40 uur op de rotonde op de kruising van de Vlissingsestraat, de Drakensteynlaan, de Kerkhoflaan en de Prinses Beatrixlaan. Door onbekende oorzaak reed het voertuig tegen een lantaarnpaal. Door klap verloor de auto zijn rechtervoorwiel.

De politie heeft de man gehoord en het verkeer geregeld ten tijde van de berging van het voertuig. Er raakte niemand gewond bij het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oordeel (4-5-2024 om 17:13)
Als daar nog glas ligt, is het slecht opgeruimd door de berger. Snel geld verdienen blijkbaar.
kees (4-5-2024 om 09:24)
jammer dat er op zaterdagmorgen om 9.00 uur nog veel glas ligt op de weg en op het zebrapad ik moest uitkijken waar ik liep met mijn hond
Maarten (3-5-2024 om 22:24)
Eindelijk eerste botsproef in de praktijk met een Ligier in Koudekerke!
Cookie-instellingen beheren