Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Tientallen bekeuringen uitgedeeld bij controle Middelburg

Toegevoegd: 12-05-2024, 08.50 uur - Update: 12-05-2024, 12.56 uur
De politie controleerde 776 bestuurders.
De politie controleerde 776 bestuurders.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft zaterdagavond en nacht rond de 60 bekeuringen uitgedeeld bij een controle in Middelburg. Er werden meer dan 775 personenauto’s gecontroleerd.


De politie hield in de loop van de avond en nacht een controle op de Mortiereboulevard in Middelburg. Diverse bestuurders werden op de rotonde geselecteerd om deel te nemen aan de verkeerscontrole. In totaal heeft de politie 776 automobilisten gecontroleerd.

Er bleken 10 bestuurders onder invloed van alcohol of drugs te rijden, daarnaast wilden 41 bestuurders geen rijbewijs tonen. Eén van de gecontroleerden heeft een bekeuring gekregen voor het niet handsfree bellen. Eén bestuurder had geen rijbewijs en twee toonden niet hun kentekenbewijs.

Daarnaast zijn er nog twee bekeuringen uitgeschreven voor het niet hebben van een autoverzekering en éénmaal voor het rijden door een rood verkeerslicht. Ten laatste heeft ook nog iemand een openstaande boete van 279 euro betaald. De belastingdienst heeft zesmaal een naheffing uitgevoerd ter waarde van 1500 euro.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (12-5-2024 om 20:21)
@Ad, Ik ben het helemaal met je eens.
Frank de tank (12-5-2024 om 20:11)
Hoi, Met twee Thaise vriendinnen en een Poolse vriendin blijf ik zoveel mogelijk binnen op zaterdag avond. Wel burgertje pesten dit. Ik kan ook niet meer fatsoenlijk met mijn rs6 de a58 op iedereen is braaf en traag. Groetjes
Ed (12-5-2024 om 20:08)
@ Oneerlijk: Hoezo burger pesten? Als je je aan de regels houdt is er niks aan de hand en krijg je ook geen bon! Ook ik maak wel eens een overtreding en dan betaal ik gewoon.
henk (12-5-2024 om 19:24)
He Ad, je mag die lasterlijke opmerkingen wel eens even voor je gaan houden, ik ben namelijk geen "notoire overtreder" en heb nog nooit met een slok op achter het stuur gezeten en wat mijn hersencapaciteit daar mee te maken heeft snap ik ook niet. Je bent een slechte verliezer Ad die meteen maar naar valse beschuldigingen en beledigingen grijpt als je volledig terecht op je plek gezet wordt; jij bepaald namelijk NIET wat de politie wel en niet moet doen... Wist je dat beledigen en lasterlijke valse beschuldigingen ook strafbaar zijn? Kijk Ad, ook jij bent niet zonder fouten; jij overtreed nu hier ook de wet en iedereen kan het zien...
Ad Jonkers (12-5-2024 om 17:03)
@Oneerlijk; niemand hoop jou tegen te komen met een slokje op. Idiote reactie van uw kant....
henky (12-5-2024 om 15:58)
Het zegt weer genoeg wat er allemaal rondt rijd ,goed gedaan politie zou je vaker moeten doen dan zou het één stuk veiliger op de weg zijn zonder deze idioten en, Ad Jonkers ik sta 200% achter jou .
Cookie-instellingen beheren