Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Tientallen bekeuringen uitgedeeld bij controle Middelburg

Toegevoegd: 12-05-2024, 08.50 uur - Update: 12-05-2024, 12.56 uur
De politie controleerde 776 bestuurders.
De politie controleerde 776 bestuurders.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft zaterdagavond en nacht rond de 60 bekeuringen uitgedeeld bij een controle in Middelburg. Er werden meer dan 775 personenauto’s gecontroleerd.

De politie hield in de loop van de avond en nacht een controle op de Mortiereboulevard in Middelburg. Diverse bestuurders werden op de rotonde geselecteerd om deel te nemen aan de verkeerscontrole. In totaal heeft de politie 776 automobilisten gecontroleerd.

Er bleken 10 bestuurders onder invloed van alcohol of drugs te rijden, daarnaast wilden 41 bestuurders geen rijbewijs tonen. Eén van de gecontroleerden heeft een bekeuring gekregen voor het niet handsfree bellen. Eén bestuurder had geen rijbewijs en twee toonden niet hun kentekenbewijs.

Daarnaast zijn er nog twee bekeuringen uitgeschreven voor het niet hebben van een autoverzekering en éénmaal voor het rijden door een rood verkeerslicht. Ten laatste heeft ook nog iemand een openstaande boete van 279 euro betaald. De belastingdienst heeft zesmaal een naheffing uitgevoerd ter waarde van 1500 euro.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Zeeuw (12-5-2024 om 14:59)
Klopt inderdaad @Henk enfin de schatkist is weer rijkelijk gevuld alles voor een goede veiligheid uiteraard met als uitgangspunt ey.
Ad Jonkers (12-5-2024 om 14:56)
@henk Gisteren eindelijk gepakt notoire overtreder? Oja, wacht, Dat begrijp je niet met je beperkte hersencapaciteit.
bram goeree (12-5-2024 om 13:30)
henk zomaar een vraag ,moet de politie dan maar helemaal stoppen omdat ze volgens jou niet genoeg capaciteit hebben ? ik vind van niet .hier gaat een waarschuwende en preventieve werking van uit en dat is goed .wil jou wel eens horen wanneer jij door een dronken automobilist of iemand die niet verzekerd is word aangereden .blijf jij dan nog zo ''negatief'' ? ik denk het niet .dus ook van mij waardering voor deze actie van de politie
Ed (12-5-2024 om 12:58)
@Henk: Ga je lekker? Ben jij soms 1 van de mensen die een bekeuring heeft gehad en vind dat je bekeuring onterecht is?
Oneerlijk (12-5-2024 om 12:41)
Dit is echt burger pesten, we hebben het al niet breed hier en alles is te duur en dan krijg je ook nog dit soort onzin erbij. Verhoog dan gewoon de belasting nog een keer of voer een suikertaks in maar ga niet hardwerkende burgers op deze manier lastig vallen. Trouwens veel mensen die ik ken rijden juist beter met een klein slokje op
henk (12-5-2024 om 11:15)
Zijn er nog wat vaste reageerders van hier naar toe gegaan omdaar te gaan applaudiseren voor de politie als deze weer eens iemand in de kraag vatte, of blijft het bij reacties als "goed werk politie"?? En Ad Jonkers; daar is helemaal geen capaciteit voor, waarom ga je het niet lekker zelf doen als je het allemaal zo goed weet? Oja wacht, je bent geen agent en hebt dus ook niets te vertellen, je powertrip gaat dus niet door...
Cookie-instellingen beheren