Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
-->

Tientallen bekeuringen uitgedeeld bij controle Middelburg

Toegevoegd: 12-05-2024, 08.50 uur - Update: 12-05-2024, 12.56 uur
De politie controleerde 776 bestuurders.
De politie controleerde 776 bestuurders.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft zaterdagavond en nacht rond de 60 bekeuringen uitgedeeld bij een controle in Middelburg. Er werden meer dan 775 personenauto’s gecontroleerd.


De politie hield in de loop van de avond en nacht een controle op de Mortiereboulevard in Middelburg. Diverse bestuurders werden op de rotonde geselecteerd om deel te nemen aan de verkeerscontrole. In totaal heeft de politie 776 automobilisten gecontroleerd.

Er bleken 10 bestuurders onder invloed van alcohol of drugs te rijden, daarnaast wilden 41 bestuurders geen rijbewijs tonen. Eén van de gecontroleerden heeft een bekeuring gekregen voor het niet handsfree bellen. Eén bestuurder had geen rijbewijs en twee toonden niet hun kentekenbewijs.

Daarnaast zijn er nog twee bekeuringen uitgeschreven voor het niet hebben van een autoverzekering en éénmaal voor het rijden door een rood verkeerslicht. Ten laatste heeft ook nog iemand een openstaande boete van 279 euro betaald. De belastingdienst heeft zesmaal een naheffing uitgevoerd ter waarde van 1500 euro.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (12-5-2024 om 11:13)
GEWELDIG ! Veel vaker doen.
Ad Jonkers (12-5-2024 om 09:11)
De hoeveelheid overtredingen bewijst dat dit soort controles gewoon drastisch moeten worden opgevoerd.
Cookie-instellingen beheren