Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

EOD ingezet voor explosieven in Middelburg

Toegevoegd: 21-06-2024, 12.15 uur
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM – De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is vanmorgen ingezet voor het veiligstellen van een aantal explosieven. De explosieven waren in Middelburg gevonden.

De EOD van het ministerie van defensie werd vanmorgen opgeroepen voor een aantal explosieven die aan het Kleverskerksejaagpad waren aangetroffen. De militairen gingen met de politie ter plaatse.

Ter plekke bleek dat de explosieven zo spoedig mogelijk tot exploderen moesten worden gebracht. Daarom is de EOD onder politiebegeleiding naar een “ploflocatie” langs de kust bij Ritthem gegaan. Daar zijn de explosieven tot exploderen gebracht.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Honoré Reuling (21-6-2024 om 12:56)
Het is gewoon afwachten wanneer de explosieven naar boven komen bij werkzaamheden.Maaruit de overlevering weet ik wel van oud collega's die hetbombardement op Middelburg meegemaakt hebben, is er een hele strook van af de binnenstad( Lange Jan tot aan het Arnekanaal die als verdacht moet worden beschouwd, omdat de resterende bommen, verplcht afgegooid moesten worden
Cookie-instellingen beheren