Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon beroofd op Segeersweg Middelburg

Toegevoegd: 07-07-2024, 22.23 uur - Update: 07-07-2024, 22.39 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Dauwendaele is zondagavond iemand het slachtoffer geworden van een beroving. De politie is nog op zoek naar de twee daders.

Volgens een politiewoordvoerder vond de beroving rond 21.20 uur plaats op de Segeersweg, nabij de ingang van het park bij de kruising met de Diamant en de Smaragd. Veel details over de beroving zijn er nog niet. Wel is er een signalement van de daders. Dit heeft de politie gedeeld via Burgernet en X (Twitter).

De twee daders waren mannen van 18 á 19 jaar oud. Ze hadden een donkergetinte huidskleur en waren geheel in het zwart gekleed. De mannen vluchtten weg op een zwarte scooter die was voorzien van een zwarte bezorgbox. Rond 22.40 uur waren de daders nog altijd niet achterhaald. Er wordt nog uitgekeken naar het duo en hun scooter.

De politie is nog bezig het slachtoffer te verhoren. In de omgeving is een buurtonderzoek gehouden. Tips zijn welkom bij de politie via 0900-8844. Bij spoed mag 112 gebeld worden.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (8-7-2024 om 17:24)
@Bezoeker,@Rien: Wie zegt dat ze geen Nederlanders zijn? De tijd dat Nederlanders veelal wit waren is al tig jaren voorbij. Zal Nederland al die buitenlanders te danken hebben aan hun daden in de Gouden Eeuw en daarna? Intussen zijn er l generaties van gekleurde Nederlanders dus van binnenhalen is er vaak geen sprake. Het zijn gewoon Landgenoten die op het verkeerde pad zijn gestapt/foute keuzes hebben gemaakt. Wijs geen vingers want er wijzen meer jouw kant op bij zo een actie. Kunnen we ophouden met vooroordelen?
Rien (8-7-2024 om 07:03)
Ze halen ook van alles naar Nederland, dat is het probleem.
Bezoeker (8-7-2024 om 05:46)
Vooral nog meer van dat soort pareltjes binnenhalen…
Douwe Dabert (7-7-2024 om 22:46)
Misschien is een lokpersoon en een knokploeg op de achtergrond een optie om dit soort helden een les te leren.
Cookie-instellingen beheren