Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Verkeersongeval op A58 bij Waarde

Toegevoegd: 11-01-2005, 16.54 uur
Door: Politie Zeeland

WAARDE - Ter hoogte van Waarde, op de A58, zagen agenten gisteren rond 21.24 uur een zwaar beschadigde personenauto, met een Belgisch kenteken, in de middenberm van de weg staan.

 Brokstukken lagen tot in de middenberm verspreid. Het voertuig zelf stond dwars in de middenberm van de weg. De vangrail was eveneens beschadigd. Er bleek niemand meer in de buurt van het voertuig te zijn. Het voertuig is weggesleept door een takelbedrijf.

Enige tijd later werd bekend waar de bestuurder van het voertuig zich bevond. De man werd door de politie met een bezoekje vereerd en kreeg meteen een bekeuring voor het verlaten van een ongevalsplaats.

De bestuurder betrof een 42-jarige Belg. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750