Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij ongeval met beknelling in Middelburg

Toegevoegd: 09-01-2005, 23.00 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - In Middelburg is zondagavond een man gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijdt.

Rond tien over negen reed een man met zijn Fiat over de Koudekerkseweg, de doorgaande weg tussen Middelburg en Koudekerke. Door nog onbekende oorzaak reed de man tegen een boom. De auto belande na deze botsing op zijn linkerzijkant.

De man kon door het ongeval niet meer uit zijn auto komen. De brandweer sprak daarom van een mechanische beknelling. Brandweerlieden hebben éénmaal ter plaatse een speciaal folie over de voorruit van de auto geplakt, dat gebeurd omdat de ruit dan één geheel blijft mocht deze breken. Na het plakken van het speciale folie hebben de brandweerlieden de voorruit uit de auto gezaagd en samen met de ambulancebroeders de man uit de auto gehaald.

De man is hierna door het personeel van de twee toegesnelde ambulances op een wervelplank gelegd en afgevoerd naar het ziekenhuis in Vlissingen. De man zal hier vermoedelijk een bloedproef moeten ondergaan. De exacte oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

De brandweer was ter plaatse met de tankautospuit 4530 en het hulpverleningsvoertuig 4570, beiden afkomstig van de brandweerkazerne aan de Stromenweg in Middelburg. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750