Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Ambulancepersoneel voert weer actie in Goes

Toegevoegd: 29-10-2007, 09.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong & Omroep Zeeland

GOES - Personeel van de Regionale Ambulancevoorziening Zeeland (RAVZ) heeft maandagmorgen in Goes een protestactie gehouden tegen de voorgenomen CAO-wijzigingen in de ambulancezorg.

Medewerkers van de ambulancedienst voor Midden- en Noord-Zeeland haalden rondom de rotonde bij de Zeelandhallen handtekeningen op omdat ze boos zijn over plannen om de regeling voor vervroegde uittreding te veranderen. Voorbijgangers kregen rode kaarten uitgereikt waarop zij konden tekenen. Wie dit ook daadwerkelijk deed werd getrakteerd op een plakje cake.

Maandagmorgen werden er in totaal 2.500 handtekeningen opgehaald. Het ambulancepersoneel wil de handtekeningen op 29 november aan minister Klink van Volksgezondheid aanbeiden. Vorige week werd al actie gevoerd in Zierikzee, Goes en Middelburg.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren