Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog, vannacht plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt door na botsing met fietser

Toegevoegd: 06-11-2007, 08.35 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Op de kruising Anthony Fokkerstraat / Albert Plesmanweg in Goes werd maandag om 18.15 uur een 14-jarige fietser uit Heinkenszand aangereden door een personenauto.

De jongen reed over de Anthony Fokkerstraat, komende uit de richting van de Van Hertumweg. Op de kruising stopte een van links komende, onbekend gebleven, automobilist niet voor de haaietanden en hij reed de fietser aan. Deze viel en liep een pijnlijke enkel op. Zijn fiets raakte beschadigd.

De automobilist, die in een klein model auto reed, heeft na de aanrijding de plaats van het ongeval verlaten. De politie verzoekt deze automobilist dringend zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.

Ook eventuele andere getuigen van dit ongeval worden verzocht contact op te nemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren