Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Getuigenoproep voor zware mishandeling in Terneuzen

Toegevoegd: 17-01-2005, 21.05 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - De politie van Terneuzen zoekt getuigen die gezien hebben dat er een zware mishandeling is gepleegd in de nacht van zaterdag op zondag tussen 04.00 en 05.00 uur.

Een 19-jarige jongen uit Terneuzen is tussen die tijdstippen flink mishandeld door een andere man, van wie nog geen gegevens bekend zijn. De twee zijn, vanuit een horecagelegenheid in het centrum van Terneuzen, samen de Noordstraat ingelopen en voor een winkel heeft de 19-jarige een aantal vuistslagen in het gezicht gekregen van de onbekende man. Ook werd de 19-jarige tegen zijn oren geslagen en werd hij gedwongen een steegje in de Noordstraat in te lopen.

Tijdens het lopen werd hij weer meerdere malen geslagen. Uiteindelijk kwamen de twee in de Walstraat terecht en daar heeft de man de 19-jarige nog een kopstoot gegeven en begon hij de jongen te bedreigen. Hier vandaan is de 19-jarige jongen naar zijn woning gelopen en heeft hij zich onder behandeling van een arts gesteld. De arts constateerde dat de jongen behoorlijke verwondingen had opgelopen door de mishandeling. Hij heeft twee kapotte trommelvliezen, een scheur in zijn kaak, een tand is uit zijn mond geslagen, blauwe ogen, opgezwollen voorhoofd en een gezwollen wang.

Mocht er iemand zijn die de twee mannen heeft gezien in de nacht van zaterdag op zondag tussen 04.00 en 05.00 uur, dan verzoekt de politie om zich te melden bij de politie in Terneuzen, of te bellen met telefoonnummer 0900-8844. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren