Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig letsel bij klusongeval in Clinge

Toegevoegd: 17-11-2007, 10.24 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - In Clinge is zaterdagochtend één persoon ernstig gewond geraakt tijdens het klussen in een woning aan de 's-Gravenstraat.

Het slachtoffer kreeg rond 10.00 uur door nog onbekende oorzaak een stuk ijzer in zijn gezicht. De traumahelikopter uit Rotterdam is gealarmeerd om assistentie te verlenen aan het ambulancepersoneel ter plaatse, aldus de politie.

De brandweer van Hulst is met een hoogwerker ter plaatse gegaan om assistentie te verlenen. Over de exacte toestand van het slachtoffer is niets bekend.

Vrijdagmiddag werd de Rotterdamse traumahelikopter ook gealarmeerd voor een melding in het Goudpleivierhof in Middelburg. Toen ging het echter om een onwelwording waarbij het team van de helikopter uiteindelijk niet meer ingezet hoefde te worden. Dat slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren