Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 76 km

A58 afgesloten wegens werkzaamheden

Toegevoegd: 16-11-2007, 19.55 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant

LEWEDORP - De A58 is van vrijdagavond tot zondagmiddag tussen Heinkenszand en Middelburg dicht. Dat heeft te maken met werkzaamheden aan en rond het Sloelijnspoorviaduct in de buurt van Lewedorp.

Wegens werkzaamheden aan de A58 is de weg tussen Heinkenszand en Middelburg in beide richtingen afgesloten. De rijbanen van de A58 worden dan verlegd naar de definitieve situatie. De afsluiting begint vandaag om 19.00 uur en duurt tot zondag 9.00 uur.

De toerit naar de A58 vanuit 's-Heer Hendrikskinderen richting Middelburg (afrit 36) is afgesloten tot zondag 14.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de N62 en de N254, omleidingsroutes 11 en 12. Het verkeer op de N254 en de N62 moet rekening houden met langere reistijden als gevolg van mogelijke filevorming.

Rijkswaterstaat wilde dit werk vorig weekeinde uitvoeren, maar zag daar vanwege de harde wind vanaf. Over ongeveer drie weken gaat een aangepast snelheidsregime ter hoogte van het werk in.

Eerst blijft de snelheid zoals die nu is, zeventig kilometer per uur. Over drie weken kan daar honderd kilometer per uur gereden worden. Dat heeft te maken met het inrijden van het asfalt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren