Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger opgepakt na moord R'dam

Toegevoegd: 19-11-2007, 18.58 uur
Door: Roland de Jong

ROTTERDAM - Het politiekorps Rotterdam-Rijnmond heeft maandag een 32-jarige Middelburger aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij moord.

De Zeeuw werd samen met een 25-jarige man uit Heusden aangehouden nadat in een woning aan de Verboomstraat het stoffelijk overschot van een andere man was gevonden. De vondst werd rond 03.30 uur gedaan nadat twee Aziatische mannen met behulp van handgebaren aan surveillerende agenten hadden duidelijk gemaakt dat zij hulp nodig hadden.

Het slachtoffer, waarvan de identiteit nog niet bekend is gemaakt, is volgens een eerste onderzoek door messteken om het leven gekomen. De Middelbur-ger wordt er, net als de man uit Heusden van verdacht de moord te hebben gepleegd. De twee zijn voorlopig ingesloten.

De Rotterdamse politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren