Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand verwoest autocentrum Goes

Toegevoegd: 20-11-2007, 20.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets & Roland de Jong

GOES - Een grote brand heeft dinsdagavond het Auto Onderdelen Centrum (AOC) aan de Amundseweg in Goes vrijwel volledig in de as gelegd.

Omstreeks 20.30 uur werd bij de alarmcentrale gemeld dat er vlammen uit het dak van het centrum kwamen. Er werd direct "middelbrand" gegeven en zodoende rukten twee blusvoertuigen en een ladderwagen uit. Ter plaatse bleek dat het pand al volledig in lichterlaaie stond.

Er werden in totaal drie blusvoertuigen, een ladderwagen, een verbindings-voertuig en diverse haakarmvoertuigen om het vuur te blussen. Tientallen brandweerlieden bestreden de brand. De Goese ambulancedienst stond stand-by, maar hoefde niet ingezet te worden.

Er was behoorlijk wat rookontwikkeling en de politie heeft contact gehad met Rijkswaterstaat, omdat er vermoedens rezen dat het verkeer op de A58 veel overlast zou kunnen gaan ondervinden van de rook die over de weg zou gaan waaien. Rijkswaterstaat zou dan waarschuwingssignalen moeten plaatsen. Dit bleek gelukkig niet nodig.

Een uur later was de brand redelijk onder controle maar nog niet meester. Het pand is vrijwel volledig verwoest. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Het nablussen gaat nog zeker enkele uren duren.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren