Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Gewonden bij steekpartij in Vlissinjgen

Toegevoegd: 27-11-2007, 16.23 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag omstreeks 12.45 uur is een conflict ontstaan tussen een 27-jarige man uit Sas van Gent en zijn 58-jarige stiefvader uit Vlissingen.

In de woning van de stiefvader aan de Doctor Ottestraat ontstond een conflict tussen beide. De ruzie verplaatste zich naar de straat waarbij over en weer met messen is gestoken. Nadat de politie gewaarschuwd was, is eerst de vader op straat aangetroffen. Hij bleek gewond en is daarom door de politie naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij ter observatie opgenomen.

Korte tijd later werd ook de zoon aangetroffen. Ook hij is door de politie gewond overgebracht naar het ziekenhuis waar hij vanmiddag is geopereerd. Verder zijn diverse getuigen gehoord.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren