Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man omgekomen bij ongeluk Geersdijk

Toegevoegd: 27-11-2007, 08.56 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

GEERSDIJK - Bij een ongeluk naast het Stroodorp in Kamperland is dinsdagochtend een 60-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland om het leven gekomen.


De man raakte rond 08.35 uur door nog onbekende oorzaak met een landbouwvoertuig in een kleine sloot, gelegen tussen de dijk en een akker. De hulpdiensten rukten in eerste instantie met groot materieel uit, maar ter plaatse bleek dat het slachtoffer niet meer te redden was.

De brandweer heeft geholpen bij het bergen van het slachtoffer. De technische recherche heeft samen met de dienst Verkeers Ongevallen Analyse onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk.

De weg was ter plekke enige tijd afgesloten voor het verkeer. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld. Slachtofferhulp is ingeschakeld om enkele voorbijgangers te ondersteunen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren