Weerbericht:
Vrij koel en van tijd tot tijd een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk met beknelling A58

Toegevoegd: 30-11-2007, 11.54 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Laurens Jobse
VLISSINGEN - Bij een zware aanrijding in Vlissingen zijn vrijdagmorgen twee personen gewond geraakt. Eén persoon raakte hierbij bekneld.  

Het ongeval gebeurde rond 09.10 uur door nog onbekende oorzaak op de kruising van de Veerhavenweg met de A58. De brandweer heeft het beknelde slachtoffer uit het voertuig bevrijd. Beide slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonden is nog niets bekend.  

Beide auto's zijn vermoedelijk total loss. De voertuigen moesten worden weggetakeld. De politie heeft ter plaatse technisch onderzoek verricht naar de oorzaak van het ongeval.  

Het verkeer was enige tijd gestremd. De politie heeft het verkeer samen met Rijkswaterstaat omgeleid.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren