Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Vier meisjes omgekomen bij grote brand

Toegevoegd: 24-12-2007, 23.59 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden zijn maandagavond laat de lichamen geborgen van de vier meisjes die vermist werden na de zeer grote brand in de Noordstraat in Arnemuiden.


De vier kinderen,  Paulien, Melissa, Michelle en Winnie werden lange tijd vermist. Pas aan het einde van de avond werden de lichamen van twee van de vier ontdekt. Daarna werden ook de levenloze lichamen van de andere twee ontdekt. Het zoeken naar de slachtoffertjes werd bemoeilijkt door instortingsgevaar.

De brand brak rond 7 uur uit het Chinese restaurant 'Oriental Paradise'. De vier kinderen, 1, 3, 6 en 7 jaar oud, lagen op het moment dat de brand uitbrak te slapen op de zolder van het pand. De brand ging gepaard met forse rookontwikkeling. Brandweerploegen uit Arnemuiden, Middelburg, Oost-Souburg en Vlissingen rukten uit om het vuur te blussen.

Burgemeester Koos Schouwenaar is op de plek van de brand aanwezig. De gemeente gaat vanavond alle buurtbewoners informeren over de brand. Morgen zal om 10.00 uur een speciale voorlichtingsbijeenkomst worden gehouden in buurthuis De Arne.
 
Zie ook:
- Knuffels en bloemen bij afgebrand huis Arnemuiden
- Brandweer Arnemuiden krijgt steunbetuigingen na drama
- Kerken staan stil bij drama Noordstraat Arnemuiden


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren