Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij ongeluk Aagtekerke

Toegevoegd: 09-01-2008, 14.44 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Bij een eenzijdige aanrijding op de Pekelingseweg tussen Grijpskerke en Aagtekerke is woensdagmiddag een 21-jarige vrouw uit de gemeente Veere lichtgewond geraakt.

Het slachtoffer belandde rond 13.05 uur door nog onbekende oorzaak in de berm. De auto vloog twee keer over de kop en kwam uiteindelijk in een sloot tot stilstand. Het slachtoffer raakte niet bekneld, maar liep wel letsel op. Ze hoefde echter niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. 

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de auto geborgen. Het voertuig liep zware schade op. Gedurende de bergingswerkzaamheden was enige tijd één rijbaan afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren