Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsingen Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 05-02-2008, 19.24 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Zeeuws-Vlaamderen hebben zich dinsdagochtend twee aanrijdingen voorgedaan. Bij beide aanrijdingen raakte één persoon gewond.

Rond 06.50 uur kwamen op de kruising van De Verrrekijker met de Grote Kreekweg en de N290 in Sint Jansteen een automobilist en een fietser met elkaar in botsing. De automobilist, een 69-jarige man uit de gemeente Hulst, reed over de N290 komende uit de richting van België.

Op de kruising verleende de man geen voorrang aan een 28-jarige fietsster uit dezeflde gemeente. Zij reed over het fietspad, komende uit de richting van Hulst. De vrouw liep bij de aanrijding een hoofdwond op. De auto raakte beschadigd, de fiets werd geheel vernield.

Op de kruising Alvarezlaan/Bachlaan in Terneuzen werd rond om 07.00 uur een fietsster aangereden. Een 56-jarige Terneuzense automobiliste reed over de Bachlaan en verleende op de kruising geen voorrang aan een voor haar van links komende 34-jarige fietsster uit dezelfde plaats.

De 34-jarige vrouw kwam bij de aanrijding ten val en liep letsel op aan haar knie. Zij is voor onderzoek naar de huisartsenpost gegaan. De auto en de fiets bleven bij de aanrijding onbeschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren