Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen aangereden door vrachtwagen

Toegevoegd: 12-02-2008, 13.29 uur
Door: Politie Zeeland

KERKWERVE - Op de Provincialeweg in Kerkwerve vond maandag om 16.12 uur een aanrijding plaats tussen een vrachtauto en twee fietsers.

De 12-jarige fietser en zijn even oude achterop zittende passagier staken de Provinciale weg over. De jongens zagen de achterop komende vrachtwagen over het hoofd. De 63-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Schouwen-Duiveland remde uit alle macht en stuurde zijn vrachtwagen op de linkerweghelft maar kon een aanrijding niet voorkomen.

De jongen uit de gemeente Schouwen-Duiveland is sneller gaan fietsen om de vrachtwagen te ontwijken. De vrachtwagen raakte de achterzijde van de fiets en beide jongens kwamen ten val. De 12-jarige jongen uit Zierikzee, die achterop de fiets zat, is per ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren