Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Woensdag crematie brandweerduiker

Toegevoegd: 17-03-2008, 17.30 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De vorige week omgekomen brandweerduiker Wim Matthijssen zal aanstaande woensdag worden gecremeerd. Dat heeft de gemeente Terneuzen maandagmiddag bekend gemaakt.


Om 11.00 start in sportcentrum 'Vliegende Vaart' een speciale bijeenkomst. Aansluitend zal in besloten kring een crematieplechtigheid plaatsvinden.

Om alle leden van het brandweerkorps Terneuzen de gelegenheid te bieden om afscheid te nemen van hun collega, worden de brandweertaken gedurende de hele dag overgenomen door brandweerkorpsen uit omliggende gemeenten.

Door de uitvaart zijn diverse activiteiten in en rond het sportcentrum afgelast en uitgesteld. De sporthallen zijn tussen dinsdag 12.00 uur en woensdag 24.00 uur volledig gesloten. Het zwembad is woensdag tussen 07.00 en 15.30 gesloten. Ook de zwemlessen komen tot 15.30 uur te vervallen.

Activiteiten rond de jaarlijkse boomfeestdag die zouden plaatsvinden bij het sportcentrum zijn verzet naar 2 april. Op andere plaatsen in de gemeente worden wel bomen geplant. BNN heeft de televisie-uitzending van 'Nu we er toch zijn' uitgesteld naar volgende week.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren