Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Gaspakkeninzet bij brand in Goes-Zuid

Toegevoegd: 29-04-2000, 23.59 uur
Door: Brandweer Goes
GOES - Een felle uitslaande brand heeft tijdens de koninginnedag-viering een aggregaat van een kermisattractie op de kermis in Goes-Zuid volledig verwoest.

Omstreeks 12.50 uur sloeg de brand toe in het aggregaat. Door dat de tank van de aggregaat ongeveer 3000 liter diesel bevatte en begon te lekken is door TS 47-49 afgelegd met schuim. Hierna is het nader bericht 'middelbrand' gegeven.

In verband met de grote verontreiniging van materiaal en personeel door de gelekte diesel is op verzoek van de OVD de deco-unit 49-66 en het gaspakteam opgeroepen. Omstreeks 13.29 uur werd het sein 'brandmeester' gegeven. Na een grondige reiniging door het team van de deco-unit zijn alle voertuigen weer ingerukt.

Het was voor het gaspakteam van Goes de allereerste keer dat zij werden gealarmeerd inzake reiniging van materiaal/personeel in de gemeente Goes.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren