Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Lonink krijgt eerste nieuwsbrief politie

Toegevoegd: 28-04-2008, 17.10 uur
Lonink krijgt eerste nieuwsbrief politie
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In navolging van Vlissingen gaat de Terneuzense politie vanaf deze maand digitale nieuwsbrieven verspreiden. Het eerste exemplaar werd vandaag officieel uitgereikt aan burgemeester Jan Lonink.


De politie startte in 2007 met het verspreiden van de Vlissingse editie van de nieuwsbrief. De geluiden zijn hierop volgens de politie zo positief dat besloten is om het aantal edities verder uit te breiden.

In de nieuwsbrieven, die maandelijks worden verspreid, wordt onder meer aandacht besteed aan actuele zaken en ontwikkelingen. Er is volgens de politie echter ook ruimte om getuigenoproepen te plaatsen en preventietips te geven. Doel van de nieuwsbrief is het scheppen van een betere relatie met het publiek.

Burgemeester Jan Lonink kreeg het eerste exemplaar van de Terneuzense nieuwsbrief maandagmiddag in Terneuzen officieel uitgereikt. De burgervader kreeg een ingelijste versie van een geprinte nieuwsbrief. Lonink hoopt dat de nieuwsbrief zal bijdragen aan het gevoel dat de politie midden in de samenleving staat.

De politie wil het aantal edities van de digitale nieuwsbrief nog verder laten toenemen. Goes is vermoedelijk als eerste aan de beurt om ook gebruik te gaan maken van dit communicatie-middel.

Aanmelden voor de nieuwsbrieven kan via deze link.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Achiel van 't Hof (28-4-2008 om 18:57)
"Lonink hoopt dat de nieuwsbrief zal bijdragen aan het gevoel dat de politie midden in de samenleving staat." Dus men is zich terdege bewust dat dit dus nu totaal NIET het geval is. De nieuwsbrief komt voor mij gewoon weer op een stuk propaganda neer net als het misselijk makende wegmisbruikers.
Cookie-instellingen beheren