Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 264 km

Traumaheli vliegt uit door grappenmaker

Toegevoegd: 29-04-2008, 15.38 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De hulpdiensten, waaronder ook de traumahelikop-ter, zijn dinsdag voor niets met spoed uitgerukt naar Vlissingen nadat een grappenmaker een loze melding had gedaan.


De meldkamer kreeg rond 14.35 uur de melding binnen dat er onenigheid was geweest op de Aagje Dekenstraat en dat er ten minste één persoon flinke verwondingen had opgelopen.

Zodoende werden diverse politie-eenheden, de ambulancedienst en de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen voor de melding.

Ter plaatse werd echter niets aangetroffen. Volgens de politie is de melding vermoedelijk gedaan door een grappenmaker. Of hij of zij achterhaald kan/gaat worden, is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (29-4-2008 om 16:41)
Een amburit kost gemiddeld €500.. Bij de LifeLiner SPREEKT men van een standaardtarief van €750,-. Reken daar nog is de bemanning en overige hulpdiensten bij... Moet een aardig bedrag zijn ;)
Mariska P. (29-4-2008 om 16:38)
Hoop dat deze grappenmaker gepakt wordt. De traumaheli en al oplaten komen voor zo iets is misselijk. Maar de AC of ambulance hadden ook kunnen wachten met de heli te roepen en eerst ter plaatse kunnen gaan .
Andre (29-4-2008 om 16:32)
Ik hoop dat ze deze persoon te pakken kunnen krijgen en hem de rekening kunnen presenteren. Wat een misselijk figuur is dit zeg.
Heidi (29-4-2008 om 16:21)
Die trauma zou maar net wel eens echt nodig zijn op een ander adres en te laat komen, heb dat maar op je geweten!
Kees Sturm (29-4-2008 om 16:13)
Reken maar dat als ze die te pakken krijgen datie niet meer lacht. Dat zullen pittige rekeningetjes worden! Een "normale" rit met een ambulance kost al flink wat.
Mariska (29-4-2008 om 16:04)
Nathalie ik ben het volkomen met je eens alle schade (kosten) die gemaakt zijn verhalen op de "grappenmaker" de "grappenmaker" zal waarschijnlijk wel lachen hij/zij heeft de media gehaald en er word op gereageertd misschien was het daarom wel te doen.
Cookie-instellingen beheren