Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Weedkwekerij ontmanteld door politie

Toegevoegd: 18-05-2008, 20.30 uur
Weedkwekerij ontmanteld door politie
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - De politie Zeeland heeft zondagmiddag in een woning aan de Muidenweg in Wolphaartsdijk een hennepkwekerij aangetroffen.


Rond kwart over één is de politie de woning binnen gegaan en trof naar schatting 150 tot 200 weedplanten aan.

De eigenaar van de woning, een 37-jarige man, is aangehouden en ingesloten. Rond half vijf is de kwekerij ontmanteld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (19-5-2008 om 10:37)
De stelling met het legaliseren is echt pure onzin. Als je dingen legaliseert dan maak je van het probleem een andere naam. "We willen de drankrijders uit de illigaliteit halen", vervolgens is bezopen achter het stuur zitten niet meer strafbaar. Is daarmee de overlast en gevaar verdwenen?
Jack (18-5-2008 om 23:19)
@ Rob, maar je ziet ze niet elke dag in de media voorbijkomen. Toch vind ik het goed dat dit nieuws naar buiten wordt gebracht. Zo hebben we het idee dat dit keihard wordt aangepakt!
Rob Nagelkerke (18-5-2008 om 21:44)
Elke dag wordt er wel een kwekerij opgerold. Ook kan ik elke dag gewoon mijn weed kopen. Legaliseer de kweek en verkoop zodat er kontole over de geleverde waar kan gebeuren. Dan kan de politie zich op echte zaken gaan richten.
Cookie-instellingen beheren