Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 10 km

Goederentrein botst met tractor

Toegevoegd: 20-05-2008, 12.02 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
S-HEER ARENDSKERKE - Op de overweg bij de Oude Rijksweg in 's Heer Adrendskerke is dinsdagmorgen een tractor met aanhangwagen gegrepen door een goederentrein.


Het ongeval vond even na half tien plaats, vermoedelijk doordat de tractorchauffeur de naderende trein niet aan zag komen, doordat hij werd verblind door de zon. Er raakte niemand gewond. De locomotief heeft de aanhanger tientallen meters voortgeduwd over het spoor.

Een tweede locomotief kwam ter plaatse om de treinstellen weg te slepen. Diverse voertuigen van ProRail, Railion en de spoorwegpolitie kwamen ter plaatse om onderzoek te doen en de overweg weer vrij te maken. De tractor en aanhanger raakte zwaar beschadigd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (1-6-2008 om 23:20)
Ja als de zon op de lampen van de overwg schijnen! Even nadenken he
Ron (20-5-2008 om 14:20)
Hoe kan dat nou met laagstaande zon. Heeft hier niks mee te maken, ik heb het ongeval gezien. Maar de zon de schuld hiervan geven terwijl hij in de rug schijnt, dat kan dan toch wel niet kloppen...
Cookie-instellingen beheren