Weerbericht:
Van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij ongeval op A58

Toegevoegd: 22-06-2008, 22.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Een 38-jarige motorrijder is zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Oost-Souburg.

De motorrijder uit Helmond was vanuit Middelburg de invoegstrook naar de A58 opgereden. Aan het eind van de bocht verloor hij de macht over zijn motor waarna hij tegen een personenauto botste. Deze auto werd bestuurd door een 56-jarige man uit Aruba. De man reed over de rechterrijstrook van de A58in de richting Goes.


Na de aanrijding botste de motor tegen de vangrail op en gleed verder. De 38-jarige motorrijder belandde onder de vangrail. Een ambulance is ter plaatse geweest en heeft het slachtoffer onderzocht waaruit bleek dat hij gewond was geraakt aan zijn enkel.
Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De motor raakte bij het ongeval geheel beschadigd, de auto had schade aan de voor- en zijkant.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren